EFELER BELEDİYESİ CAN DOSTLARINI UNUTMADI

EFELER BELEDİYESİ CAN DOSTLARINI UNUTMADI

Efeler Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında kimsesiz kalan sokak hayvanlarını unutmadı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatıyla harekete geçen ekipler, sokak hayvanlarına mama ve su dağıttı.

Efeler Belediyesi Veteriner işleri Müdürü Veteriner Hekim Muharrem Arslan ile belediye personelleri Başkan Atay’ın talimatıyla sokak hayvanlarının aç kalmaması için, ilçenin farklı noktalarına mama bırakıp, su kaplarını doldurdu. Koronavirüs tedbirlerinden önce de sokaktaki can dostlarının yaşamını kolaylaştırmak için özel çaba sarf eden Efeler Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı.

whatsapp-image-2020-12-12-at-17-52-40.jpeg

Havaların soğumasıyla birlikte yaşamları zorlaşan sokak hayvanlarına mama desteği sağlayan belediye çalışanları, can dostlarını gıdasız da sevgisiz de bırakmadı.

whatsapp-image-2020-12-12-at-17-52-403.jpeg

Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muharrem Arslan, “Yalnızca sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde değil, her dönemde sokaklardaki dostlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısıtlamaların olduğu ve soğuk hava koşullarının etkili olduğu böyle günlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için çalışmalarımızı arttırıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstererek, evlerinin önlerine bir kap mama koymasını diliyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2020-12-12-at-17-52-402.jpeg

whatsapp-image-2020-12-12-at-17-52-404.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler