EFELER BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCELERİNİ EVLERE TAŞIYOR

EFELER BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCELERİNİ EVLERE TAŞIYOR

Efeler Belediyesi, Ramazan ayına özel dopdolu bir program hazırladı.

Ocak ayından bu yana online olarak; çok sayıda nitelikli çocuk tiyatrosu ekibini ve
yetişkin oyununu izleyicilerle buluşturan Efeler Belediyesi, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi, yurt dışında da sanatseverlerden tam not alıyor.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle dikkati çeken Efeler Belediye Başkanı Mehmet
Fatih Atay, her hafta sonu Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler Belediyesi TV’nin Facebook ve Youtube hesapları üzerinden sanatseverleri tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Karagöz gösterileri, meddah, ortaoyunu, ibiş kukla ve çocuk oyunlarıyla Efeler Belediyesi TV izleyicilerini dopdolu bir ramazan eğlencesi bekliyor.

NOSTALJİK RAMAZAN PROGRAMI

Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı
Mehmet Fatih Atay, Ramazan eğlenceleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: 

“Küresel bir kriz olan pandemiden dolayı yüz yüze gerçekleştirmek istediğimiz birçok kültür sanat etkinliğimizi ertelemek zorunda kalmamıza rağmen Efeler Belediyesi TV aracılığıyla kültür sanat etkinliklerimizi online olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ve olumlu geri dönüşleri her çalışmamızda olduğu gibi bu alanda da bizleri motive ediyor. Ramazan ayında vatandaşlarımız için nostaljik bir ‘Ramazan Eğlenceleri Programı’ hazırladık. Destek olan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Efeler Belediyesi olarak her ne şartta olursa olsun, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz.”

YAYIN TARİHLERİ

Efeler Belediyesi TV’nin Facebook ve Youtube Hesapları üzerinden yayınlanan
programlar ise şöyle: 18 Nisan Pazar günü saat 15.00’te ‘Karagöz Zaman Yolculuğu’, 22 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da yetişkinlere yönelik ortaoyunu olan ‘Sünnetçi’, 23 Nisan Cuma günü saat 16.00 ve 19.00’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘Küçük Kara Balık’ adlı çocuk oyunu (Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu ÖBTT), 25 Nisan Pazar günü saat 15.00’te ‘Karagöz’ün Bilimle İmtihanı’, 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da çocuklara yönelik kukla
oyunu ‘İbişin Maceraları’, 2 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te ‘Karagöz ve Hacivat Ramazan Davulcusu’, 6 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da ‘Karagöz’ün Kiracısı’, 9 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te ‘Engelsiz – Şaşkın Karagöz’, 10 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da Meddah Hikâyeleri olan ‘Uçuruma Gidiyoruz’ (Sarıyer Belediye Tiyatrosu), 11 Mayıs Salı günü saat 19.00’da ‘Karagöz Balıkçı’.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler