Başkan Atay'dan  çifte açılış

Başkan Atay'dan çifte açılış

Efeler Belediye Adayı Mehmet Fatih Atay Umurlu’da bir günde çifte açılış gerçekleştirdi. Umurlu’da bulunan gençlere Halı Saha, kadınlara ise Hanımevi açtı.

Efeler Belediyesi, Umurlu’da bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılış törenine; İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Efeler'i marka kent yapmak üzere projeler geliştiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Son olarak Umurlu mahallesinde gençlere Halı saha, kadınlara ise 7. Hanımevi’ni açtı. Başkan Atay, “Değerli dostlarımız ne söz verdiysek yüzde 96’sını gerçekleştirdik. Siyasetçiler pek sevilmez, verdikleri sözleri tutmadığı için. Verdikleri sözleri tutanlara 31 Mart’ta Efeler halkı gereğini yapacaktır inanıyorum. Bu tesis için çok çalıştık, çabaladık. Spor Toto’da 6 milyon bağış aldık ancak üç kez yapılan ihaleye giren olmadı. Yapacağımız bir şey yok. Yasa olarak buna yetkimiz yok. İnşallah ekonomi düzelir ve ihaleye gelen bir firma olur. Güzel bir spor kompleksini Umurlu’ya armağan ederiz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-19-at-15-17-08.jpeg

“LAF ÜRETMİYORUZ HİZMET ÜRETİYORUZ”
Başkan Atay, “Laf üretmiyoruz hizmet üretiyoruz. Sizlerle bu sebepten birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Oda başkanlarımız, Sivil Toplum Örgütleri, Muhtar arkadaşlarımız, korkmayan Muhtar arkadaşlarımız burada. Korkmadıkları için sivil toplum örgütleri, oda başkanları buradalar. Hak edenlerin ismini veriyoruz. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Vefa örneklerini diğer arkadaşlarımıza göstereceğiz. Dostlarımıza, büyüklerimize ve emeği geçenlerin adına tesisler açacağız. Umurlu’ya emeği geçen herkesin adını ölümsüzleştireceğim. Bundan hiç endişe etmeyin. Hanımevi’ni de açacağız buradan sonra. Herkese katılımınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

whatsapp-image-2024-03-19-at-15-17-40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler