Efeler Belediyesi'nden 'Galericiler sitesi' kararı

Efeler Belediyesi'nden 'Galericiler sitesi' kararı

Efeler Belediye Meclisi'nde oybirliği ile alınan karar kapsamında, ASTİS Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan 5 adet dükkanın galeri açılmak üzere tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Efeler Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda alınan karar ile, OTONOMİ AYMAS Galericiler Sitesi içerisinde yeterli yer kalmaması nedeniyle kentte bulunan 1., 2. ve 3. Sanayi bölgelerinde yeni dükkanların açılması kararlaştırılmış, karar galerici esnafı tarafından mutlulukla karşılanmıştı.

GALERİCİLER İÇİN YENİ KARAR

Efeler Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2'nci Oturumu, Efeler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda 8 gündem maddesi değerlendirildi.

Mecliste oylamaya sunulan "İlçemizde bulunan Aymas galericiler sitesi içerisinde yeteri kadar boş dükkân olmadığından; taleplerin ve yoğunluğun göz önüne alınarak sınırlarımız dâhilinde 04.05.2021 tarih ve 85 sayılı Efeler Belediye Meclis Kararına ek olarak Ata mah ASTİS Sanayi Bölgesi (Gıdacılar Bulvarının 696 Sokak ve Ata Bulvarı ile kesiştiği alan içerisinde bulunan dükkanlar) ile Tepecik Mah Ş.P.Er M.Ali Tosun Bulvarı üzerinde bulunan Marka Aydın ünvanlı Toptancılar Sitesi içerisinde bulunan 5(beş) adet dükkanın trafik yoğunluğunu, kaldırım işgaline, yaya ve yürüyüş imkânlarını engellemeyeceği değerlendirilen ve Aydın Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü olumlu görüşleri doğrultusunda, düşünülen adreslerin yeni bir galericiler sitesi kuruluncaya kadar açılmak istenen işletmelerin işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının düzenlemesi ile ilgili Esnaf ve Pazar Komisyonu Raporunun görüşülmesi." maddesi oy birliği ile kabul edildi. Böylece Nisan ayında alınan karar doğrultusunda, Galericiler Sitesi'nde yer kalmaması nedeniyle ASTİS Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan 5 adet dükkanın galeri açılmak üzere tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler