Efeler Belediyesi'nden Koronavirüs Tedbiri

Efeler Belediyesi'nden Koronavirüs Tedbiri

Efeler Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Atay öncülüğünde 160 şehiriçi minibüsü dezenfekte edildi.

Korona virüsünün Türkiye’de de görülmesinin ardından önlemler alınmaya devam ederken Efeler belediyesi ve şehiriçi özel halk otobüsleri kooperatifi işbirliği ile 160 şehiriçi minibüsü dezenfekte edildi. Günlük ortalama 50 bin yolcunun taşındığı minibüslerde gerekli tedbirler alındı.

 

ŞOFÖR VE YOLCULARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Koronavirüse karşı gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın; “Yolcularımız ve şoförlerimizin can güvenliğini ve Korona virüsünden korumak için Efeler Belediyesi ile minibüslerimizi dezenfekte ettik. Geçtiğimiz Şubat ayında da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından araçlarımız ilaçlanmıştı. Durağımızda bulunan 160 aracımız ilaçlanacak. Araçlarımıza koyacağımız el dezenfektan solüsyonları ile yolcularımız ellerini temizleyebilecek. Artık yolcularımız korkmadan araçlarımızda rahat yolculuk yapacak” diye konuştu.

 

ETKİNLİKLER KISA SÜRE ERTELENECEK

 

Aydınlıların sağlığı için her türlü önlemi aldıklarını belirten Mehmet Fatih Atay ise, “Hijyen açısından vatandaşlarımız çok fazla kullandığı toplu taşıma araçları ve yerlerde gerekli ilaçlamaları yapmak zorundayız. Bugün araçlarımızın dezenfekte işlemini yapacağız ve her minibüse el dezenfekte solüsyonları koyacağız. Birçok etkinliği sona erdirmek zorunda kalacağız. Her Çarşamba çocuklarımızı sinemaya, tiyatroya ve müzeye götürüyorduk. Bunu da bir süre erteleme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

 

HABER: (İNAN GÜL)

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler