Efeler liderliği Elazığ'da bıraktı

Efeler liderliği Elazığ'da bıraktı

TFF 3. Lig 2. Grup 11. Hafta mücadelesinde lider Efeler 09SFK ile 3Gen Holding Elazığspor karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Elazığspor 1-0 kazandı.

HABER: (Berna AYDIN)

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda maç hızlı başladı. 5. Dakikada Efeler’de Tayyip ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Burak Özbakır geçti, Özbakır topu üstten dışarıya gönderdi ve penaltı kaçtı. Aydın ekibi kaçan penaltı pozisyonundan sonra baskıyı iyice arttırdı ancak golü bulamadı. 25. Dakikada Efeler 09’un ofsayt beklentisi vardı fakat bayrak kalkmadı ve 3Gen Holding Elazığspor, bu pozisyonda golü buldu. Çağrı Yasak topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bordo-beyazlı ekip golden sonra iyice baskısını arttırdı ve bu dakikalarda oyunun kontrolünü ele aldı. İlk yarının normal süresi 1-0 Elazığsor üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca, ev sahibi takım 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mücadelenin ardından Elazığspor ligde puanını 14’e yükselterek 8. sıraya yükseldi. Efeler 09 ise 21 puanda kalarak 3. sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler