Kandemir: "Aydın'da bir destan yazacağız"

Kandemir: "Aydın'da bir destan yazacağız"

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binası açıldı. Açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir,” Cumhur ittifakı olarak el ele bu şehre hizmet edeceğiz” dedi.

Haber: ( Yusuf KONRAT )

Efeler ilçesi Ilıcabaşı mahallesi Aydın-Denizli karayolu üzerinde hizmet vermeye başlayan AK Parti İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen, Seda Sarıbaş, MKYK üyesi Mehmet Umut Tuncer, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış töreninde konuşan ve Aydın’da bir destan yazmanın vaktinin geldiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Aydın’da bir destan yazacağız vakti geldi artık. Aydın böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Cumhur ittifakı olarak el ele bu şehre hizmet edeceğiz” diye konuştu.

GÜÇLÜ KADINLAR GÜÇLÜ GENÇLER

Aydın’a çok güzel hizmetler yapmak istediğini belirten Kandemir, “Oysa ki biz bu şehre başka heyecanla bakıyoruz. İnşallah bu seçimlerde hizmet etmek için talip olacağız bu şehre. İstiyoruz ki Aydın’da çok güzel hizmetler yapalım hep beraber. İstiyoruz ki bu şehrin dokusuna vizyonuna uygun kimseyi ötekileştirmeyen herkese gönlünde yer veren uygun hizmetler üretelim. İstiyoruz ki her sokağına hanesine güçlü kadınların gençlerine güzel insanlarına hizmet götürelim.

Onun için 31 Martta bir daha huzura çıkacağız. Şehir inanıyoruz biz bunu görüyoruz. Cumhur ittifakı olarak başka bir heyecan görüyoruz” dedi.

Konuşmasına devam eden Kandemir şunları kaydetti:

“Seçimi kaybedenler dedi ki iyi ki biz iktidar olamamışız. Bir koltuk için nelerin yapıldığı neler için sözler verildiği ortaya çıktı. Onlar için iktidar olalım da nasıl olursak olalım pazarlıklarını nasıl yürüttüklerini hep birlikte gördük. Biz Cumhur İttifakı ise değerler için siyaset yapıyoruz. Dün böyleydi bugün böyle yarında böyle olacak.

Biz milletimizin gönlünden ne geçiyorsa zihninde ne varsa onu konuşuruz. Biz yeter ki iktidar bizim olsun diye kirli pazarlıkların içine girmeyiz. Aydınlıların bunu gördüğünü biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak el ele bu şehre hizmet edeceğiz.

Mesele güzel binalarda olmak değil, o binalarda neler konuşulduğu önemli. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin AK Parti’nin binalarında milletin gönlünde ne geçiyorsa o konuşulur o tartışılır.

İnşallah yeni yuvamızda biz milletimizin dertlerini çözmeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte aydın 31 Martta güçlü bir cevap verecektir. Milletvekillerimiz, MKYK üyeleri ve il başkanımızla birlikte Aydın’da bir destan yazacağız vakti geldi artık. Aydın böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Hep birlikte sadece aydından değil buradan yaktığımız meşale ile Türkiye’ye bambaşka bir bahar yaşatacağız. 14 ve 28 Mayıs’ta başlayan heyecanı 31 Martta zirveye ulaştıracağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler