Efeler sanatla açık havada buluşuyor

Efeler sanatla açık havada buluşuyor

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kent sakinlerini kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. “Pınarbaşı Açık Hava Etkinlikleri” kapsamında sevilen sanatçılar sahne alacak.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler ile Efeler’i “Marka Kent” yapmak için çalışan Başkan Atay, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehirde çok sayıda kültür-sanat etkinliğinin düzenlenmesini sağlıyor. 9 Ağustos Çarşamba Günü saat 21.00’de Pınarbaşı Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında; ekranlardan tanıdığımız Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay “On Dakika Ara” isimli müzikli eğlencede; sürpriz performansları, anlatıları ve müzikleri ile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Kültür ve sanatla iç içe bir Efeler kenti için çalıştıklarına dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Bir açık hava etkinlik merkezi haline çevirdiğimiz Pınarbaşı Mesire Alanı’mızda sanata doğanın rengini katıyoruz. Efeler halkına keyifli vakit geçirebilecekleri sanat ve eğlence dolu yaz akşamı sunmak için düzenlediğimiz ücretsiz etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Pınarbaşı Açık Hava Yaz Etkinlikleri’ne katılmak isteyenler ücretsiz davetiyelerini Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler