Efeler’de 1905’inci sokak yenilendi

Efeler’de 1905’inci sokak yenilendi

Efeler Belediyesi, yeni yol-kaldırım yapımı ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sevgi Yolu’na çıkan ve genellikle eğlence merkezlerinin bulunduğu 1905 numaralı sokaktaki yenileme çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

 

Efeler Belediyesi, koronavirüs salgının azalmasıyla birlikte normalleşme sürecinin başladığı bu dönemde ilçedeki bakım-onarım çalışmalarına hız verdi. Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla kafelerin açılmasından önce hazırlıklar yapıldı.  Efeler’in en işlek caddelerinden biri olan Kazım Karabekir Caddesi (Sevgi Yolu) ile bağlantılı 1905 numaralı sokakta, belediyenin fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

 

Çalışmaları hızla tamamlamak için sokakların boş olmasını iyi değerlendiren Efeler Belediyesi çalışanları, iş makineleri ile mevcut eskimiş parke taşlarını söküp mermerle değiştirirken, kaldırım yapımında kullanılan bordür taşlarının da döşemesini yaptı. Sokağın, uygulanacak ışıklandırma sistemi ile bambaşka bir görünüme kavuşması bekleniyor. 

 

Esnaflar teşekkür etti

 

Yeni düzenlemeden dolayı memnuniyetlerini dile getiren bölge esnafı, talepleri üzerine sokakta çalışmaları hızlandıran Başkan Atay’a teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler