Efeler'de isyan ettiren görüntü

Efeler'de isyan ettiren görüntü

Efeler'de bulunan Nevzat Biçer Parkı'nda bazı vatandaşların çöplerini toplamayarak doğayı kirletmesi tepkiye neden oldu.

Koronavirüs kısıtlamalarının kaldırıldığı ve hava sıcaklığının 42 dereceye kadar yükseldiği Aydın'da yaşayan birçok vatandaş, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin de başlaması ile birlikte soluğu dışarıda aldı. Binlerce vatandaş tatillerini Kuşadası ve Didim gibi turizm merkezlerinde geçirmeyi tercih ederken Efeler'de bulunan park ve caddelerde akşam saatlerinde yoğun ilgi gördü.

Efeler ilçesinin en büyük parklarından olan ve özellikle genç yaştaki vatandaşların akşamları vakitlerini geçirmeyi tercih ettiği Nevzat Biçer Parkı'nda bırakılan çöpler ise tepkiye neden oldu. Gece geç saatlere kadar parkta zaman geçiren vatandaşlar tarafından çöplerin çimenlik alan ile parkta bulunan havuza atıldığını söyleyen İsmail Birdal, "Böyle şey olmaz, Aydın'a bu görüntü yakışmıyor. Ekipler sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik yapsalarda gördüğünüz gibi durum içler acısı. Bazı vatandaşların doğaya saygısı yok" dedi.

Sigara izmaritlerinin vatandaşlar tarafından topraklık alana atıldığını, bunun yangına neden olabildiğini söyleyen Birdal, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti

whatsapp-image-2021-07-23-at-11-45-31.jpeg

whatsapp-image-2021-07-23-at-11-45-30.jpeg

whatsapp-image-2021-07-23-at-11-45-29.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler