Milli parka 1400 araç girdi

Milli parka 1400 araç girdi

Dilek Yarımadası Milli Parkı Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, parka araç girişleri saat 12:00'dan itibaren kısıtlanacak.

Hava sıcaklığının 40 dereceye kadar yükseldiği Aydın'da yerli ve yabancı turistler Kuşadası ve Didim gibi tatil merkezlerine akın etti. Yaşanan yoğunluktan dolayı tatil bölgelerine giden yollarda trafikte uzun araç kuyrukları oluştu, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yoğunluk, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Turistlerin hafta sonunu geçirmek için ilk tercihlerinden biri de Dilek Yarımadası Milli Parkı oldu. Milli park vatandaşların ilgisiyle adeta doldu taştı. 

Dilek Yarımadası Milli Parkı Müdürlüğü'nden yapılan duyuru ile yaşanan yoğunluktan dolayı parka araç girişinin bugün saat 12:00'dan itibaren yasaklanacağı açıklandı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Milli parkımıza an itibari ile bin 400 araç girmiştir. Ziyaretçilerimizin huzur ve güvenliği açısında saat 12:00 de milli parkımız araç girişine kapatılacaktır. Ziyaretçilerimizin toplu taşıma araçlarını kullanmalarını veya alternatif alanlara yönelmelerini önemle tavsiye ediyoruz."

whatsapp-image-2021-07-23-at-11-11-27.jpeg

888-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler