Efeler'de kurban bayramı hazırlıkları erken başladı

Efeler'de kurban bayramı hazırlıkları erken başladı

Efeler Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarına Çeştepe Mahallesi’nde bulunan kentin en büyük hayvan pazarındaki çalışmalarına başladı.

Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarı bölgesindeki hayvan hareketlerini kontrol altına alarak, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hayvan alım satımının ve sevkinin sağlanması için gerekli tüm tedbirleri alıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı’nda, görev ve sorumluluk alanındaki hayvan pazarları ve şehir merkezinde kurulan kurban kesim noktalarında sağlıklı ve hijyenik koşullarda kesimin sağlanması için hazırlıklarına başladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla, ilgili müdürlüklerin ekipleri; hayvan pazarı içinde ve çevresindeki yolların bakım ve onarımı ile temizliğiyle ilgili çalışmalarını hızla başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarı içindeki ihtiyaç duyulan her türlü bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirirken, vatandaşların araçlarıyla pazara daha rahat ulaşmalarını sağlamak amacıyla hayvan pazarının çevresindeki tali yolların asfaltlama işlerini de gerçekleştiriyor.

img-9498.jpg

img-9516-1.jpg

dji-0360-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler