Efeler'de muz üretecek

Efeler'de muz üretecek

Üretici Hakan Özer'in girişimi ile muz yetiştirilmek üzere kurulan serada ilk fidanlar Efeler Kaymakamı Cemal Şahin'in de katılımıyla toprakla buluştu.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Dalama Mahallesi'nde üretici Hakan Özer tarafından 4 bin 750 dekarlık alana kurulan muz serasında ilk fidanların dikimi Kaymakam Cemal Şahin'in katılımıyla gerçekleşti. Serada incelemelerde bulunarak ürünün üretim aşamaları hakkında bilgi alan Kaymakam Şahin, üreticileri sağlanılan desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şahin, "Bir tarım şehri olan Aydın’da İlçemiz üreticilerinin tüm dünyada etkili olan iklim krizini fırsata dönüştürerek minimum alandan maksimum verim ve kazanç elde etmek amacıyla yöneldiği tropikal meyve üretimine bir yenisi daha eklendi. Geleceğin tarımda olduğu gerçeğiyle çiftçilerimizin ürüne ve üretime yönelik takdire şayan gayreti ile gurur duyuyoruz. Bizler de bu yolda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün tüm imkanlarını seferber ederek imkanlarımız dahilinde çiftçilerimize elimizden gelen her türlü desteği verip yanlarında olmaya devam ediyoruz, edeceğiz de" dedi.

whatsapp-image-2021-09-08-at-16-33-52.jpeg

whatsapp-image-2021-09-08-at-16-33-52-3.jpeg

whatsapp-image-2021-09-08-at-16-33-52-2.jpeg

whatsapp-image-2021-09-08-at-16-33-51-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler