EFELER'DE O BÖLGE 2 GÜN BOYUNCA TRAFİĞE KAPALI OLACAK

EFELER'DE O BÖLGE 2 GÜN BOYUNCA TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Efeler ilçesine bağlı Doğu Gazi Bulvarı ve Tekstil Bulvarı kesişiminde bulunan demiryolu alt geçidinin doğu kısmının 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle trafiğe kapalı olacağı öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, 24 Mart (yarın) Efeler ilçesinde bulunan Doğu Gazi Bulvarı istikametinde başlatılacak çalışmalar nedeniyle, bahsi geçen bulvar ile Tekstil Bulvarı kesişiminde bulunan demiyorlu alt geçidinin doğu kısmı, 24-25 Mart tarihlerinde trafik akışına kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların gerçekleştirilen çalışmalar sırasında trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının öneminden de bahsedilirken şu ifadelere yer verildi;

"24 Mart 2021 Çarşamba günü Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler ilçesi Doğu Gazi Bulvarı - Aydın Forum - Posta Caddesi yağmur suyu hattı yapım işi dahilinde Doğu Gazi Bulvarı ve Tekstil Bulvarı kesişiminde bulunan demiryolu alt geçidinin doğu kısmı 24-25 Mart tarihlerinde trafik akışına kapatılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica ederiz. Gösterdiğiniz özveri ve dayanışma için teşekkür ederiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler