Efeler'de ormanlık alanlarda sıkı denetim

Efeler'de ormanlık alanlarda sıkı denetim

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan ormanlık alanlarda gerçekleştirdikleri denetimleri arttırdı.

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınları nedeniyle binlerce dönüm arazi kül oldu, alevlerle mücadele eden birçok vatandaş hayatını kaybetti. Antalya, Muğla ve Aydın illerinde etkisini sürdüren yangınların bazı kişi veya kişiler tarafından çıkarıldığı iddiası üzerine polis, jandarma ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler denetimlerini arttırıldı.

EFELER'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler, kent genelinde bulunan ormanlık alanlarda gerçekleştirdikleri denetimlerini sürdürüyor. Alanlarda yaya olarak denetim gerçekleştiren ekipler aynı zamanda yol güzergahlarında araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Araçların bagaj ve iç bölmelerinde de arama yapan ekipler, denetimlerin süreceğini belirtti.

Ekipler tarafından Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi Üçgözler mevkiinde gerçekleştirilen denetimlerde 27 şahıs ve 20 aracın sorgulandı öğrenildi.

whatsapp-image-2021-08-04-at-11-49-09.jpeg

whatsapp-image-2021-08-04-at-11-49-23-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-04-at-11-49-23.jpeg

whatsapp-image-2021-08-04-at-11-49-24.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler