Efeler'de Şehir ve Yaşam Bilgi Şöleni başladı

Efeler'de Şehir ve Yaşam Bilgi Şöleni başladı

Efeler Kent Konseyi tarafından düzenlenen Şehir ve Yaşam Bilgi Şöleni etkinliği başladı.

Efeler Kent Konseyi tarafından Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Şehir ve Yaşam Bilgi Şöleni' etkinliği başladı. 22 Mayıs Cumartesi ve 23 Mayıs Pazar günü boyunca sürecek etkinliğe eski Aydın Milletvekili ve Devlet Bakanı Yüksel Yalova'da katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Kent Konseyi üyelerinin gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederek vatandaşlara seslendi ve "Biz Efeler Belediyesi olarak toplumumuzun her türlü zorluğu yenerek huzurlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz ama toplumumuzda kötü bir alışkanlık var; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunuyor. Bu çok kötü bir şey. Bu etkinlikte gerçekleştirilecek olan söyleşiler ile Efeler halkının bilgi sahibi olmasını ve sonrasında fikir sahibi olmasını umut ediyorum" dedi.

Efeler TV üzerinden canlı yayınlanan etkinlikte gerçekleştirilecek konferanslarda, Doç. Dr. Yüksel Yalova,  Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Zm. Ö. Ali Emek, Y. Mimar Ömer Faruk Güler, Prof. Dr. Mustafa Özcan, Prof. Dr. Kemal Kocabaş, Vet. Mustafa Temizer, Dr. Eralp Atay, Dr. Öğretim Üyesi Şebnem Nalan Akaroğlu, Prof. Dr. Aykut Aysin, Prof. Dr. S. Oğuz Karamızrak, Prof. Dr. Çetin İşleğen, Prof. Dr. Sacit Hadi Akdede, Doç. Dr. Barbaros Ünlü, Psk. Dan. Aslı Çevirgen, Remzi Çomakcı, Zeliha Gündoğdu ve Mehmet Vergili'nin konuşma yapacağı öğrenildi.

whatsapp-image-2021-05-22-at-11-04-08-2.jpeg

whatsapp-image-2021-05-22-at-11-04-08.jpeg

whatsapp-image-2021-05-22-at-11-04-07.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler