Özmen o iddialara ateş püskürdü

Özmen o iddialara ateş püskürdü

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nin açılış programının Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar nedeniyle ertelendiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Mayıs ayının ilk günlerinde ortaya çıkan iddialara göre; yapımında sona gelinen Adnan Menderes Demokrasi Müzesi, 21 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile açılacaktı. 

Geçtiğimiz akşam yerel bir gazetede yer alan habere göre; merhum Başkakan Adnan Menderes’in memleketi olan Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi girişinde yükselen müzenin açılışı, Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden yayınladığı videoların yarattığı karmaşa nedeniyle ertelendi.

Konu hakkında Ajans Aydın muhabirine açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Cumhurbaşkanımızın Aydın’a geleceğini kim söyledi?” diyerek iddialara yanıt verdi. Özmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 21 Mayıs Cuma günü Aydın’a geleceği yönünde kendisi tarafından yapılmış herhangi bir açıklamanın bulunmadığını ve iddialar üzerinden ortaya çıkan bir algı olduğunu belirtti.

“HERKES İŞİNİ ADAM GİBİ YAPSIN”

Peker’in açıklamaları nedeniyle müze açılışının ertelendiği yönünde ortaya atılan iddialara da yanıt veren Özmen, “Bu onun yorumu, onun takdiri. Ben “Cumhurbaşkanımız ‘şundan’ dolayı gelememezlik yaptı” diyecek bir noktada değilim. Çünkü gündemde olan bir şey değildi bu ziyaret.” dedi.

Özmen sözlerine şöyle devam etti; “Ortada birileri bir algı oluşturuyor, birileri o algının peşinden gidiyor, ondan sonra da “Bundan dolayı böyle oldu” deniliyor. Kusura bakmasın kimse, herkes işini adam gibi yapsın, sıkıntı burada.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler