Efeler'de sokak köpekleri bir gence saldırdı

Efeler'de sokak köpekleri bir gence saldırdı

Efeler'de sokak köpekleri motosikletiyle seyir halinde olan bir genci ısırdı. Canını zor kurtaran genç hastaneye kaldırıldı.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesi Gençlik Caddesi Sanat Kafe yanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, akşam iş çıkışı motoruyla evine giden ve Gençlik Caddesi güzergahını kullanan Deniz Kaan Kurt, Sanat Kafe yanından geçerken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kurtulamayan genç bacağını kaptırdı. Çevredekiler yardımı ile köpekler gencin etrafından uzaklaştırıldı. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurt, tedavi edilerek tetanoz ve kuduz aşısı yapıldı.

İLLA BİRİNİN ÖLMESİ Mİ LAZIM

Köpeklerin daha önce de bir çok kişiye saldırdığı ve çok sayıda şikayetin olduğu öğrenildi. Gençlik Caddesi ve Sanat Kafe bölgesinde bulunan köpeklerin tehlike saçması vatandaşı tedirgin etti. Yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar, "Cadde üzerinde rahat gezemiyoruz. Sanat Kafe'nin olduğu bölge hem okulların hem hastanenin ortak alanı. Çocuklarımıza zarar verirse bunun hesabını kim verecek" diye sordu. Bölgede en az 10 adet sokak köpeğinin toplu şekilde gezdiği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler