Efeler'e 'Çetin' aday adayı

Efeler'e 'Çetin' aday adayı

Aydın’ın tanınmış gazetecilerinden Erman Çetin, Efeler Belediye Başkan Aday adaylığı için AK Parti ilçe binasında başvuru yaptı. Çetin, AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla, şehirleri geleceğe taşımayı hedefleyen bir yaklaşım benimsemiştir. Ben de bu maksatla Efeler ilçemize hizmet etmek için taşın altına elimi koymak istedim” dedi.

Aydın’da 25 yıldır gazetecilik yapan Erman Çetin, Efeler Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşan Çetin, "Bugün burada, sizlere hitap etmekten büyük bir onur duyuyorum. 25 yıl boyunca gazetecilik mesleğinde hizmet ettim, Aydın'ın nabzını tuttum ve şehrin sesi oldum. Bugüne kadar edindiğim deneyim ve birikimle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki AK Parti’den Efeler Belediye Başkan adayı adaylığı müracaatımı gerçekleştirmiş olmanın heyecanını yaşıyorum.

Gazetecilik mesleğinde edindiğim tarafızlığı, şeffaflığı ve bu şehrin meseleleri ile ilgili bakış açımı göz önünde bulundurarak belediye başkanlığı sürecinde de bu şehre değerli bir katkı sağlayacağıma yürekten inanıyorum. Bu sebeple, Aydın ‘ın en büyük ilçesi Efeler'in geleceğini birlikte şekillendirmek adına aldığım sorumlulukla bugün karşınızdayım" ifadelerini kullandı.

jjjjhhh.jpeg

Efeler’i, Türkiye YüzyılI’na yakışır şekilde daha müreffeh, daha güvenli ve daha gelişmiş bir ilçe yapma amacını taşıdıklarını dile getiren Çetin, "Bugün burada, Efeler Belediye Başkanlığı için yola çıkarken, birlikte inşa edeceğimiz Aydın Yüzyılı adına sizlere sesleniyorum. Bu süreç ve sonrasında da ülkemizi büyük bir vizyonla yöneten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini de yanımızda hissedeceğiz. AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla, şehirleri geleceğe taşımayı hedefleyen bir yaklaşım benimsemiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizde birçok alanda çok kıymetli imza projeler gerçekleştirilmiştir. Biz de Efeler’i, Türkiye Yüzyılı’na yakışır şekilde daha müreffeh, daha güvenli ve daha gelişmiş bir ilçe yapma amacını taşıyoruz" dedi.

jjjj.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler