İYİ Parti Efeler Özgür Metin'e emanet

İYİ Parti Efeler Özgür Metin'e emanet

İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Adıyaman’ın yerine, Yönetim Kurulu içinde yapılan oylama ile Av. Özgür Metin seçildi.

İlhan Adıyaman'ın İl Başkan Adaylığı için istifasının ardından İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevine kimin atanacağı merak konusu olmuştu.
Yönetim Kurulu içinde yapılan oylama ile yeni İlçe Başkanı belli oldu.

“ADIYAMAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU”

Önceki Başkan İlhan Adıyaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2017 yılında İyi Parti Efeler İlçe Kurucu üyesi olarak çıktığım bu yolda, 2020 yılından itibaren büyük bir heyecan ve gururla yürüttüğüm İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevimi, bugün yapılan seçimde Efeler İlçe Yönetim Kurulunun oy birliği ile seçtiği başkanım Sayın Avukat Özgür Metin'e devretmiş bulunuyorum.

Öncelikle başkanımın ve teşkilatımın talep beklemeksizin her zaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim.
Bugüne kadar beraber yol yürüdüğümüz değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, başkanlarıma, üyelerimize tüm çalışmaları emekleri için gönülden teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki Yerel seçimlerde ilçemizin ve şehrimizin tüm sorunlarına hem siyasi hem mesleki katkılar sunmaya devam edeceğim. Bu görevde bana yar ve yardımcı olduğunu, yanımda olduğunu hissettirdiği için Yüce Allah'ıma şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

knl.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler