Efeler'e 'süper' rakip

Efeler'e 'süper' rakip

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Turda mücadele edecek olan Efeler 09SFK’nın rakibi Gaziantep FK oldu. Veyis Kanber, “Süper Lig ekiplerinden bir takımın rakibimiz olmasından dolayı mutluyuz. Üst seviyelerde olmak bizim için önemli ve mutluluk verici” dedi.

HABER: (Berna AYDIN)

Teknik Direktör Veyis Kanber, Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turunda rakibi olan Gaziantep FK eşleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“GURURLUYUZ”

Süper Lig takımlarından biriyle eşleşmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Kanber, “Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda rakibimiz Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK oldu. Geçen sezon ligde Play-Off yarı finali oynadığımız için bu sezon kupada 2.turdan değil, 3.turdan katıldık. Süper Lig ekiplerinden bir takımın rakibimiz olmasından dolayı mutluyuz. Üst seviyelerde olmak bizim için önemli ve mutluluk verici. Bu durum için de gururluyuz.” ifadelerini kullandı.

“AYDIN HALKINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Geçen sene Ziraat Türkiye Kupası’ndaki başarılarına değinen Kanber, “Geçen sene Türkiye Kupası 2.Tur’da 2.Lig ekibi Somaspor’u, 3.Tur’da 1.Lig’den Altay’ı eledik. 4.Tura kadar yükseldik ve Süper Lig ekibi Ümraniyespor’a elendik. Yine geçen sene olduğu gibi bu sene de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biz bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Hem ligde hem de kupada Aydın halkını, Efeler halkını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” diyerek motivasyonlarının yüksek olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler