Söke'de pamuğa devlet eli değecek

Söke'de pamuğa devlet eli değecek

Söke ovasında tarla günü etkinliği düzenlendi. Aydın Valisi Yakup Canbolat Söke’de, “Aydın İli Pamuk Ekim Alanlarında Yerli Pamuk Çeşitlerinin Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Vali Yakup Canbolat, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Söke’de “Aydın İli Pamuk Ekim Alanlarında Yerli Pamuk Çeşitlerinin Yaygınlaştırılması Projesi" nedeniyle düzenlenen programa katılan Canbolat, projeyi yerinde inceledi.

11.jpg

Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce ıslah ve tescil ettirilen verimli ve kaliteli lif özelliğine sahip Volkan, BRN 74, Selçuk Bey ve Selin pamuk çeşitlerin tanıtımı yapıldı.

44.jpg

Yerli ve milli ürünlerin kullanımını arttırmak amacıyla düzenlenen etkinliğine Aydın Valisi Yakup Canbolat da katıldı. Canbolat’a, Söke Kaymakamı Ali Akça, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Nazilli Pamuk Araştırma Enstitü Müdürü M. Koray Aşık, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Bangladeş'ten gelen 18 kişilik Ziraat Mühendisi ve çok sayıda davetli eşlik etti.

22-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler