Efeler'e yakışanı yaptılar

Efeler'e yakışanı yaptılar

Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremden zarar gören vatandaşlar için, Efeler Belediyesi, Başkan Mehmet Fatih Atay’ın talimatı ile Uğur Mumcu Parkı’nda yardım çadırı kurdu.

Efelerli vatandaşların yoğun destek verdiği Uğur Mumcu Parkı’nda kurulan çadırda Elazığ ve Malatya’ya gönderilmek üzere battaniye, yorgan, temiz kıyafet ve oyuncak toplandı. Çocuklarında oyuncaklarını çadıra bırakması ile bu yardım kampanyasına destek vermeleri yardım çadırında en çok dikkat çeken olay oldu.

 

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay “ Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremde maalesef ki can ve mal kaybı yaşadık. Öncelikle yaşadığımız doğal afette yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Ülkemizde yurttaşlık bilinci yaşadığımız doğal afetlerde daha ön plana çıkıyor. Biz; Kürt, Alevi, Sünni, Laz ve Çerkez diyerek ayrıştırmıyoruz.

 

Efeler halkıyla el ele verdik, neyimiz var neyimiz yok deprem bölgesine yardım götürüyoruz. Kuvayi Milliye ruhunu taşıyan Efeler halkı memleketimizin hangi köşesinde yardıma ihtiyacı olan varsa, mutlaka yardım elini uzatıyor. Biz de Efeler Belediyesi olarak Efeler halkının bu yardım eline aracı oluyoruz. Toplanan yardım malzemelerini en kısa sürede yaşanan deprem sonrasında mağdur olan vatandaşlarımıza götüreceğiz. Yardım kampanyamıza destek veren Efeler halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Efeler Halkı iyi ki var.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler