Yıldız'dan yürek ısıtan ziyaret

Yıldız'dan yürek ısıtan ziyaret

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin yıldız, Nazilli’nin Işıklar Mahallesi’nde çıkan yangında evleri küle dönen vatandaşları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Nazilli’nin Işıklar Mahallesi’nde çıkan yangının ardından evleri büyük hasar gören ve kullanılamaz hale gelen vatandaşları, Işıklar Mahallesi Muhtarı Mustafa Karabulut ile birlikte ziyaret etti. Milletvekili Yıldız, Işıklar halkının yanında olduğunu belirterek, “8 evde maddi hasar meydana gelmiş. Gebe 3 koyun da yanarak telef olmuş. Bu vatandaşlarımıza 3 adet koyun alarak destekte bulunacağınız. Ayrıca 2 ailemizin 1 yıl boyunca tüm ev kiraları masraflarını maddi ve manevi olarak karşılayacağınız” dedi.

 

Yangında zarar gören ve kullanılmaz hale gelen evleri tek tek inceleyerek, ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız "Çok şükür can kaybımız ve yaralanan vatandaşımız yok, maddi hasarımız var. Herkese geçmiş olsun. Mağdur vatandaşlarımızın yanındayız. Elimizden gelen tüm yardımları maddi ve manevi olarak destek olacağız" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler