EFELER’İN ARAÇ DEZENFEKSİYONUNA YOĞUN İLGİ

EFELER’İN ARAÇ DEZENFEKSİYONUNA YOĞUN İLGİ

Efeler Belediyesi koronavirüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor.

Efeler halkı, Efeler Belediyesi’nin ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmetine yoğun ilgi gösterdi. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 11 Ocak pazartesi günü başlatılan ücretsiz araç dezenfeksiyonu çalışmaları, dört günün sonunda 500 sürücüye ulaştı. Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri; Eski Otogar Alanı Zabıta Çıkış Noktası, Efekent Kapalı Pazar Yeri Zabıta Noktası ile Fatih Kapalı Pazar Yeri Zabıta Noktası olarak belirlenen üç farklı alanda, 09.30 – 16.30 saatleri arasında yoğun mesai harcayan Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları, ilk haftanın sonunda 500 aracın dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdi.

c5d-7963.jpg

 “VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ ÇALIŞMALARIMIZDA GÜÇ VERİYOR”

 Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi personelinden Sabri Atemur, günde ortalama 150 aracın dezenfekte edildiğini belirterek, çalışmalarla ilgili şöyle konuştu:

“Bir aracın dezenfeksiyon işlemi ortalama 1 dakika sürüyor. Vatandaşlarımız randevu almalarına gerek kalmadan belirtilen gün ve saatlerde dezenfeksiyon işleminin gerçekleştiği alanlara gelerek, hızlı bir şekilde belediyemizin hizmetinden yararlanabiliyor. Efeler halkından aldığımız ilgi ve memnuniyet bize de çalışmalarımızda güç veriyor.”

c5d-8082-001.jpg

 “BAŞKAN ATAY’IN HİZMETLERİ TÜM KENTLERE ÖRNEK OLMALI”

Böyle bir hizmeti Efeler halkı ile buluşturan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkür eden vatandaşlar ise, “Evlerimize yakın olan noktalara gelerek araçlarımızı hiçbir ücret ödemeden dakikalar içinde dezenfekte ettirebiliyoruz. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı. Efeler Belediyesi ilk günden itibaren salgına karşı aldığı tedbirlerde hızını kesmedi. Başkan Atay’ın bu hizmetleri tüm kentlere örnek olmalı.” diyerek, Efeler Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler