EFELERLİ KADINLAR İNGİLİZCE ÖĞRENECEK

EFELERLİ KADINLAR İNGİLİZCE ÖĞRENECEK

Efeler Belediyesi, ilçede yaşayan kadınlar için yeni bir projeye imza atıyor. Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatı ile hayata geçirilen proje sayesinde Efelerli kadınlar ingilizce öğrenecek.

Göreve geldiği günden bu yana Efeler'de yaşayan kadınlar için hayata geçirdiği çalışmalar ve projeler ile ülke çapında ses uyandıran Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bir ilke daha imza atıyor.

Atay tarafından yapılan açıklamaya göre, Efeler'de yaşayan kadınlar için uzaktan eğitim sistemi ile ingilizce dersleri başlatılıyor. Derslere katılmak isteyen kadınlar Efeler Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi üzerinden başvuru yaparak kayıt olabilecek.

Atay açıklasında, "Değerli Efeler Halkı; belediyemizde, 'Zoom' sistemi üzerinden kadınlara yönelik İngilizce eğitimi vermeye başlıyoruz. Eğitime katılmak isteyen kadın vatandaşlarımız belediyemizin Halkla İlişkiler Birimi olan Efe Masa'ya gelerek başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular 25 Ocak Pazartesi (yarın) başlayıp, 04 Şubat Perşembe günü sona erecek. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler