Efsane'den Başkan Kaya'ya teşekkür

Efsane'den Başkan Kaya'ya teşekkür

Aydınspor - İncirliova Belediyespor maçında çıkan kavgada sahaya inerek polislerle birlikte olaylara müdahale eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya Aydınspor yönetiminden teşekkür geldi.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta geçtiğimiz hafta lider Aydınspor’un evinde zirve takipçisi İncirliova Belediyespor’u 3-1 yendiği maçın sonunda iki takım futbolcuları arasında kavga çıkmış, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da sahaya inerek polislerle birlikte kavganın büyümesini önlemişti. Karşılaşmanın ardından, İncirliova Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden Başkan Kaya, ziyarette dostluk ve kardeşliğe vurgu yaparak, maç sonu yaşanılan gerginliği tasvip etmediğini ve Aydınspor'un kendisindeki yerinin farklı olduğunu ifade etmişti. Bu açıklamalara, Aydınspor yönetiminden teşekkür geldi. 

“İNCİRLİOVA’DA AYDINSPOR SEVGİSİ ÇOK YÜKSEK”

‘İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya teşekkürlerimizle’ başlığı ile Başkan Kaya’ya sosyal medya hesabından teşekkür eden Aydınspor yönetimi, şunları söyledi:

“Yaptığı açıklamalarla dostluk ve kardeşliğe vurgu yapan maç sonu yaşanılan gerginliği tasvip etmediğini belirten ve Aydınspor'un kendisindeki yerinin farklı olduğunu ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya Aydınspor Kulübü olarak teşekkürlerimizi iletiriz. Herkesin bildiği üzere Aydınspor'un yerinin bu ligler olmadığını, İncirliova'nın geçmiş yıllarda Aydınspor'umuza en çok destek veren ilçelerimizden biri olduğunu biliyor ve bizler de bu tatsız olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ayrıca maçta sakatlanarak hastaneye kaldırılan İncirliova Belediyespor futbolcusu Muhammed Ali Kaya'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler