Ege için kritik uyarı MGM'den geldi

Ege için kritik uyarı MGM'den geldi

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi açıklarında bugün akşam saatlerinde başlayacak olan fırtına 2 gün boyunca devam edecek.

Ege Denizi kıyılarında yaşayan vatandaşlar için kritik uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) geldi. MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi açıklarında bugün saat 22:00 sıralarında fırtına başlayacak. 24 Eylül Perşembe günü saat 12:00'a kadar sürmesi beklenen fırtına nedeniyle ulaşımda aksama yaşanabileceğini belirten MGM, vatandaşlara hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

MGM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kuzey Ege’de rüzgarın; bugün (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra kuzeyi ile zamanla genelinde kuzey ve kuzeydoğudan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Güney Ege’de rüzgarın; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Batı Akdeniz’de rüzgarın; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla genelinde etkisini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Cuma günü (24.09.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler