Milli Takımın başarısından ADÜ'ye çifte gurur

Milli Takımın başarısından ADÜ'ye çifte gurur

Hafta sonunda 2021 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 6-0 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan ve büyük gurur yaşatan Ampute Milli Takımı, şampiyonluğuyla milyonları sevindirirken ADÜ bu gururu iki kere yaşadı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Günaydın’ın Fizyoterapistliğini yaptığı Ampute Futbol Milli Takımı, Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenen 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon olurken, milyonları da şampiyonlukla sevindirdi.

Yaşanılan milli sevincin çok büyük olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, gaziler günü gibi anlamlı bir günde gelen şampiyonluğun büyük bir vurur vesilesi olduğunu ifade ederek; “Tüm engelleri yıkarak, 6-0 gibi net bir skorla İspanya’yı yenip; üst üste 2. defa Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği olan Üniversitemiz Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Günaydın’ı da bu başarıya yaptığı katkılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler