Ekiz güven tazeledi

Ekiz güven tazeledi

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları’nın seçimli olağan genel kurulunda mevcut Başkan Özlem Ekiz, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Kadın Kolları’nın olağan genel kurulu Turistik Park’ta gerçekleştirildi. 2 yıldan bu yana CHP Efeler Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Özlem Ekiz, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

 

İKTİDAR YOLUNU ARALAYAN İLK ADIM OLSUN

 

Kongrede ilk söz için kürsüye çıkan Ekiz, “Umarım, bu seçim CHP’nin iktidar yolunu aralayan ilk adımımız olur” dedi. Ekiz, “2 yıllık görev süresimiz içerisinde bir genel, bir yerel, bir de Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. CHP’nin başarısı için gece – gündüz demeden özveriyle çalıştık, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

CHP’NİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz ise CHP’nin iktidarı için el ele verip gece gündüz çalışacaklarının altını çizdi. CHP ve Millet İttifakı’nın yerel seçimdeki başarısında kadınların rolüne dikkati çeken CHP İl Başkanı Ali Çankır, “Hedef Türkiye mazbatası” mesajını yineledi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Ekiz başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Aysel Çoçgun, Sevgi Dinçkal, Leyla Gündoğdu, Filiz Özmen, Nurten Polat, Hatice Şahin, Şadiye Şengül, Serpil Talay, Sevda Toprakçıoğlu, Neşe Yılmaz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler