Eleştiriye hiç tahammül edemeyen burçlar

Eleştiriye hiç tahammül edemeyen burçlar

Çevrenizdeki bazı insanlar kendilerine gelen eleştirileri asla kabul etmez. Her işi kusursuz yaptıklarını düşünürler. Onları eleştirdiğinizde ya da hatalarını söylediğinizde öfkeden çılgına dönebilirler. Astrolojide eleştiriye tahammül edemeyen burçlar

Herhangi bir eleştiri karşısında kendilerini çok kötü hissederler ve öfkelenirler. Bu sebeple de sevdikleri insanların kalbini kırarlar. Astrolojide asla eleştirmemeniz gereken burçlar

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu iş ve kariyer hayatına çok düşkündür. Ömrü boyunca durmadan çalışabilir.

Oğlak burçları başarılı olmak için elinden geleni yapar. Ancak oğlak burçları bazen çok sabit fikirli olabilir. Yaptıkları yanlışları analiz edemezler. Biri onları eleştirdiğinde kendi bildiği doğruyu savunur. Oğlak burcunu eleştirdiğinizde bunu asla unutmaz.

BAŞAK BURCU

Başak burçları mükemmeli sever. Herkesten kendilerini üstün görürler. Onlara göre zekaları, iş ahlakları ve yaratıcı yeteneklerinden şüphe edilemez ve edilmemelidir.

Yani biri onları eleştirmeye çalıştığında Başak burçları çılgına dönebilir. Kolayca gücenirler ve kendilerinin haklı, diğer kişinin haksız olduğunu kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar.

YAY BURCU

Yay burçları kendi doğrularını ve yanlışlarını çok iyi bir şekilde analiz eder. Ancak başkaları tarafından bunun söylenmesine ve eleştirilmesine asla tahammül edemezler.

Yay burçları eleştirildiğinde başkalarının onu aşağılamak istediğini düşünür. O anda adeta karşısındaki insandan nefret ederler.

ASLAN BURCU

Aslan burçları astrolojide kendisine en çok güvenen burçlar arasında yer alır. Aslan burçları genellikle kendilerini çok kusursuz görür.

Her işin en iyisini yaptıklarını düşünürler. Sosyal imajlarının son derece bilincindedirler. Aslan burçları eleştiriye tahammül edemez. Egoları eleştirileri kabul etmekte zorlanır. Eleştiri duyduğundan ağzından çıkanı kulağı duymaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler