Dehşet verici olay: Presli çöp kamyonu yaşlı kadını yuttu

Dehşet verici olay: Presli çöp kamyonu yaşlı kadını yuttu

ABD’de çöp atmak isterken konteynıra düştü. Çöp kamyonu yaşlı kadını yuttu. Kadın, presin dört kez çalışmasına rağmen kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

ABD’nin New Hampshire eyaletindeki Manchester şehrinde, evinin önündeki çöp konteynırına çöp atmak isterken içine düşen 60 yaşındaki bir kadın, çöp kamyonu tarafından yutuldu. Kadın, çöp kamyonunun presi dört kez çalıştıktan sonra fark edildi ve kurtarıldı.

Çöp kamyonunun ağzına düşen kadın, ciddi yaralar aldı ancak hayatta kalmayı başardı. Kadının, çöp atmak için konteynıra yaklaştığı sırada dengesini kaybederek içine düştüğü tahmin ediliyor. Yerel televizyon kanalı “Boston 25 News”un yayınladığı görüntüler, kadının evinin hemen yanında bulunan çöp konteynırını gösteriyor.

Çöp kamyonu, konteynırın içindeki çöpleri ve kadını aracın içine boşalttı. Sürücü, kadını aracın içindeki güvenlik kamerasında görene kadar durumu fark etmedi.

İtfaiye ekipleri, çöp kamyonunun çatısını keserek kadını yaklaşık 30 dakika içinde kurtardı. Komşular, kadının çığlıklarını duyduklarını ve çok korktuklarını söylediler.

Kadın hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. İtfaiye yetkilileri, kadının bilincinin açık olduğunu ve kurtarma ekipleriyle konuşabildiğini ancak tüm sorulara cevap veremediğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler