"Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"

"Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplu ulaşım şoförlerinin de aşılanma listesine dahil edildiğini söyledi. Haberin ardından açıklama yapan Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, karardan son derece memnun olduklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığınca, yeni tip koronavirüsle (COVID-19) mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan birinci ve ikinci doz aşı miktarı 32,5 milyona yaklaştı.

Aşı çalışmaları kapsamında, meslek grupları da aşı programına dahil edilmeye devam ediliyor.

Twitter'dan açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafının da aşı programına dahil edildiğini söyledi.

Koca, bu meslek grubunda çalışanların yarından itibaren aşılarını olabileceğini belirtti.

"TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Kararın ardından Ajans Aydın Gazetesi muhabirine açıklama yapan  Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, aşılama sürecinde emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek "Karardan son derece memnunuz. Gerek Sağlık Bakanlığımıza gerekse de Aydın'da çalışan sağlık personellerimize çok teşekkür ediyoruz. Şoförlerimizin de aşı programında yer almasını biz memnuniyetle karşıladık. Gerek şoförlerimiz, gerekse de aşı sırası gelen vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını yaptırıp toplumsal bağışıklığın en kısa sürede sağlanmasını temenni ediyoruz. İnşallah kurtulacağız." dedi ve tüm vatandaşları bilinçli olmaya davet etti.

"TÜM ŞOFÖRLERİMİZİ TEMBİHLİYORUZ"

Kooperatife bağlı tüm şoförleri ve mal sahiplerini sıralarının gelmeleri durumunda aşılanmaları konusunda tembihlediklerini söyleyen Yalçın, "Biz burada özellikle tembihliyoruz, sırası gelen tüm şoförlerimiz ve mal sahiplerimiz hemen randevularını alıp aşılarını oluyorlar. Mesela ben de ilk doz aşımı geçtiğimiz günlerde oldum. Bizler de gerekli teşvikleri yapıyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler