EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ ONLAR HAK EDİYOR

EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ ONLAR HAK EDİYOR

Sadece pandemi döneminde değil yılın 365 günü gece gündüz demeden görevini sürdüren kahraman Türk polisi, vatandaşların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Türk Polis Teşkilatı, genel hizmetten trafiğe, terörle mücadeleden kaçakçılığa, uyuşturucuyla mücadeleden toplumsal görevlere kadar pek çok alanda hizmet veriyor ve denizde, karada, havada milletin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat fedakarca mesaisini sürdürüyor.

Deprem, sel, yangın, salgın gibi felaketlerde milletinin hep yanında olan Türk polisi, hemen her alanda en önde yer almaya devam ediyor.

Yılın 365 günü gece gündüz demeden görevini devam ettiren Türk polisi, pandemi döneminde de vatandaşın yanında olmaya devam etti. Kimi zaman kısıtlamalar nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ekmek götüren, kimi zaman da bir ailenin tüm alışverişini yaparak kendisine ulaştıran polis ekipleri, kimi zaman yaşlı bir teyzenin maaşını evine götürüyor, kimi zaman poğaça isteyen yaşlı bir amcanın talebini karşılıyor, salgının boyutu artmasın diye de gece gündüz "evde kal" çağrısı yapıyor.

Nüfusun büyük çoğunluğunun salgından korunmak için kendini adeta izole ettiği bu günlerde cansiparane görevinin başında olan Türk polisi, karantina binalarının yöneticilerine de kararı tebliğ edip bilgilendirme yapıyor.

Hem binaya giriş çıkışları kontrol eden hem de evlerinde kalanların ihtiyaçlarını yerine getiren polis ekipleri, giriş çıkışı kısıtlanan caddelerdeki vatandaşlar ile kente giriş yapan araçlardaki sürücü ve yolcuların da ateşini ölçüyor. Öte yandan ekipler, sağlık çalışanlarıyla birlikte karantina yurtlarında da görev yapıyor.

"SUÇA VE SUÇLUYA İZİN VERİLMİYOR"

Aydın'da suça ve suçluya izin vermeyen, şehirde vatandaşların güvenliği için her daim görevinin başında olan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürklüklerine bağlı ekipler, vatandaşın takdirini kazanıyor. Aydın'da emniyet ekiplerinin yoğun çalışmaları sayesinde kendilerini güvende hissettiklerini söyleyen vatandaşlar, ekiplerin bir telefon kadar uzaklarında olduğunu bildiklerini söylüyor.

whatsapp-image-2021-02-01-at-13-15-07.jpeg

whatsapp-image-2021-02-01-at-13-15-39.jpeg

whatsapp-image-2021-02-01-at-13-19-16.jpeg

whatsapp-image-2021-02-01-at-13-19-36-2.jpeg

resized-bcfa0-98a2e585cabe339ffe1a8f6ed5a39c24.jpg

bingol-de-yaslilarin-alisverisi-polisten-13046405-amp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler