BAŞKAN KAPLAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KAPLAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçeye bağlı mahallelerin muhtarları ile toplantı düzenledi. Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Kaplan, hayata geçirilen projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanan ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tüm Türkiye'de adından söz ettiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçede yaşayan vatandaşlar için çalışmaya hız kesmeden devam ediyor.

"#BizBirlikteGüçlüyüz"

Koçarlı ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları ile makamında bir araya gelen Kaplan, vatandaşdan gelen talepleri değerlendirdi. Taleplere cevap vermek için muhtarlar ile görüşen Kaplan, sonrasında ilçede devam eden ve yapılması planlanan projeler için fikir alışverişinde bulundu. Sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşımda bulunan Kaplan, ayrıca vatandaşların taleplerini tek tek not ettiklerini belirtti.

Kaplan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Mahallelerimizde vatandaşlarımızın talep ve isteklerini değerli muhtarlarımızdan dinledik. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımız ile ilgili görüş ve fikirlerini dinledik. Talep isteklerini hizmet programımıza dahil ettik."

etidpurxmae2msg.jpg

etidqq8xmaeuddr.jpg

etidqqpwmaatszv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler