Erdal ağabeyi son yolculuğuna uğurladık

Erdal ağabeyi son yolculuğuna uğurladık

Aydın’ın tanınmış gazetecilerinden Erdal Karakavukoğlu, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aydın’da yayın hayatını sürdüren 7 Eylül Gazetesi İmtiyaz Sahibi olan Gazeteci Erdal Karakavukoğlu (44), yakalandığı akciğer kanseri hastalığı nedeniyle bir süredir kemoterapi tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz hafta Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde yatan Karakavukoğlu, durumu ağırlaşınca Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Palyatif Servisi’ne alındı. Evli ve bir kız çocuk babası Karakavukoğlu, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Karakavukoğlu’nun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

 

SİYAH BEYAZ VEDA

 

Hayatını kaybeden Karakavukoğlu için ikindi namazına müteakip Efeler’de bulunan Bey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Karakavukoğlu’nun tabutunun üzerine bir dönem başkanlığını da yaptığı isminin yazılı 09 numaralı Aydınspor forması ve atkısı konuldu.

 

ONLARCA KİŞİ KATILDI

 

Cenaze törenine , Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Evrim Karakoz, Efeler Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Bozdoğan eski Belediye Başkanı Tümer Apaydın, CHP Efeler İlçe Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Aydınspor Başkanı Özcan Çetav ve Onursal Başkan Veysi Aydin, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve cami cemaati katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler