Erdoğan adayların ilan edileceği tarihi açıkladı

Erdoğan adayların ilan edileceği tarihi açıkladı

Yunanistan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nda adayların belirleneceği tarihi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilere yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmalarının MHP ile müşterek bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Erdoğan, "Zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar" ifadelerini kullandı.

3.jpg

ADAYLAR İÇİN TARİH VERDİ


Erdoğan konuyla ilgili "2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler