Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması heyecanlandırdı

Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması heyecanlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı geldi. Erdoğan'ın asgari ücrete zamla ilgili "Bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" ifadesi milyonlarca vatandaşı heyecanlandırdı.

Kazakistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomideki gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milyonlarca vatandaşın beklediği asgari ücret zammıyla ilgili heyecan yaratan ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda bu konuyla ilgili çalışmaları başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum." dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında, “Şu anda bu konuyla ilgili çalışmaları başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum. Ama biz, havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız ki zihinlere iyi yerleşsin” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler