Ergüler, “Büyükşehir destekli hizmet atağı başlatacağız”

Ergüler, “Büyükşehir destekli hizmet atağı başlatacağız”

Belediye başkan adaylığı Nazilli’de büyük heyecan ve beklentiye yol açan Esat Ergüler, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde hizmet ve sonuç odaklı yönetim anlayışını gözler önüne serdi.

Kendisinden sağlık ocağı istenen Bayındır’da Büyükşehir adayı Mustafa Savaş’ı arayarak vatandaşların taleplerini ileten Ergüler, “Halk artık kavga siyaseti değil, hizmet istiyor” dedi. Seçilmesi halinde Büyükşehir Belediyesi ile toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını söyleyen Ergüler, Kızıldere Mahallesi’ne cemiyet alanı sözü verdi.

AK Partili Belediye başkan adayı Esat Ergüler, ‘Yeniden Nazilli’ sloganıyla verdiği seçim startında bir günde 10 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylığı açıklandığı ilk günden bu yana, ilçede büyük heyecan ve beklentiye neden olan Ergüler, gittiği her mahallede coşkuyla karşılandı. Sırasıyla Hisarcık, Kızıldere, Bekirler, Bayındır, Ketendere, Gedikaltı, Kocakesik, Kardeşköy ve Sailer Mahallesinde kendisini bekleyenlere konuşan Ergüler, buralarda tezahüratlarla karşılandı. Seçilmesi halinde, vatandaşlardan gelecek talepleri dikkate alıp bunları hayata geçireceklerini belirten Esat Ergüler, “Siz isteyeceksiniz ben yapacağım” dedi.

2-001.jpg

Ergüler, 1 Nisan sabahından itibaren kolları sıvayacaklarını da kaydederek, “Nazilli’nin ihtiyaçlarını biliyorum. Geçmiş dönemde yaptığım 13 yıllık belediye başkanlık tecrübe ve birikimimle yola çıktım. Biz kavga siyaseti yapmaya gelmiyoruz. Halk bizden kavga değil, hizmet bekliyor” diyerek, seçilmesi halinde Büyükşehir adayı Mustafa Savaş ile aynı yöne bakan anlayışla Nazilli için çalışacaklarını vurguladı.

SAĞLIK OCAĞI TALEBİNİ İLETTİ

1994-2007 arasını kapsayan 13 yıllık belediye başkanlığı döneminde yerine getirebileceği taleplere, ‘evet’ dediğini hatırlatan Ergüler, “Benden bir şey istediğinizde evet dersem evettir, hayır dersem hayırdır. Bende gri yok” şeklinde konuşarak, karşılanabilecek olumlu her fikre kapısının açık olacağını dile getirdi. Bayındır Mahallesinde vatandaşların, “Başkanım, burası 7 mahallenin ortak geçiş noktası. Buraya mümkünse sağlık ocağı istiyoruz” sözleri üzerine telefona sarılan Esat Ergüler, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş’ı arayıp vatandaşların talebini iletti. İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşerek Bayındır’a bir aile sağlığı merkezi kazandıracakları sözünü veren Savaş, gereğinin yapılacağını kaydetti. Mustafa Savaş’a teşekkür eden Ergüler, “Görev alanımın dışına çıkan şeylere destek için söz veriyorum. Bayındır’ın sınırından çıkana kadar değil, mezara kadar söz veriyorum” diyerek konunun takipçisi olacağını belirtti.

3-001.jpg

Kızıldere Mahallesi’nde ise yaz döneminde açık alanda düğün yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen vatandaşlara, cemiyet alanı yapma sözü veren Ergüler, “İnşallah 1 Nisan’dan itibaren çalışmaya başlayıp size sözünü verdiğim cemiyet alanını yaz dönemine yetiştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler