Sözlerinin yüzde 96’sını gerçekleştiren Başkan Atay talepleri dinlemeye devam ediyor

Sözlerinin yüzde 96’sını gerçekleştiren Başkan Atay talepleri dinlemeye devam ediyor

Göreve geldiği günden bu yana ilçe halkıyla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini can kulağıyla dinlemeye devam ediyor.

1-4.jpeg

Hafta sonunu esnaf ve vatandaş buluşmalarıyla geçiren Başkan Atay, semt pazarları, alışveriş noktaları ve ilçenin çeşitli mahallelerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Talep ve önerilerle ilgili notlarını alan Başkan Mehmet Fatih Atay’a mahalle ziyaretlerinde Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Jülide Şahin ve parti üyeleri de eşlik etti.

1-2.jpeg

SEMT PAZARI ESNAFI VE MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Kurtuluş Mahalle Pazarı, ardından Yedi Eylül ve İstiklal Mahallelerinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Atay, "Efeler halkımın isteklerine çok önem veriyorum. ‘Benden ne istiyorsunuz?’ diye sorup, vatandaşlarımızdan aldığım cevapların yüzde 96’sını gerçekleştirdiğim gibi, önümüzdeki dönemde de sözlerimi yerine getirmek için var gücümle çalışacağım. Bizleri bağrına basan tüm hemşehrilerimize ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

1-6.jpeg

SPORA VE SPORCUYA DESTEK

Aydınspor-Yıldızspor karşılaşmasını da tribünden takip ederek, spora ve sporcuya desteğini sürdüren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı gelecek nesiller için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu dönem olduğu gibi gelecek dönemde de Efeler'imizdeki tüm amatör spor kulüplerini ve amatör sporcuları, maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler