Ergüler personelle buluştu!  Kimse işten çıkarılmayacak

Ergüler personelle buluştu! Kimse işten çıkarılmayacak

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Belediyesi personeliyle buluştu.

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Belediyesi personelleriyle buluştu. Esat Ergüler, Hizmet-İş Sendikası, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Esat Ergüler’in ilk durağı belediye çalışanlarının bağlığı olduğu Hizmet-İş Sendikası oldu. Ardından Ergüler, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu.

img-20240313-wa0019-001.jpg

İŞÇİ ÇIKARILMAYACAK

Seçim sonrasında hiçbir personeli işten çıkarılmayacağının sözünü veren Esat Ergüler, kente daha iyi hizmet için belediyenin emekçilere ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Geçmişten örnekler veren Esat Ergüler, “Ben 1994 yılında başkan olduğumda, bünyemizde çalışan hiçbir kardeşimi işten çıkarmadım. Karşıt görüş olmasına rağmen. Eğer liyakat varsa o insanın siyasi görüşü nedeniyle belediyeden çıkarmak olmaz” ifadelerine yer verdi.

img-20240313-wa0011-001.jpg

EKMEKLE NAMUSLA OYNANMAZ

Alın terinin en kutsal değer olduğunu kaydeden Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, “İşçi kardeşlerim maaş gününü bekler. Bir belediye başkanı da maaş ödediği gün en mutlu günüdür. Herkesin hedeflediği bir günü var. Her şeyden kesilecek işçi ve memur alacakları gününde ödenecek. AK Partili Esat Ergüler, işçilerin maaşlarının üzerine eklenen sendika haklarının verilmeye devam edileceğini söyledi. Alınan hiçbir hakkın geri gitmeyeceğini belirten Ergüler, “Daha üzerine konur. İşçi ve memur kardeşimizin aylıklarını hep gününde ödedim. İkramiyeleri de bayramdan 2 gün önce ödedim. Ben 13 yıl belediye başkanlığı yaptım. Sizlerin haklarını geri almak gibi bir durumum olmaz. Ekmekle, namusla oynanmaz” dedi.

TYP’lilere ilişkin de konuşan Esat Ergüler, alınacak TYP’lilerde önceliğin çalışanlarda olduğunu söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler