Esnaf dostu Başkan Özlem Çerçioğlu

Esnaf dostu Başkan Özlem Çerçioğlu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda çeşitli meslek gruplarının oda başkanları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal partinin Aydın İl Örgütü üyeleri ile birlikte Aydın'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Nazilli, Efeler ve Koçarlı ilçelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelindi.

Heyetin Efeler'de gerçekleştirdiği ziyaretlere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da katıldı. Bu kapsamda, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda çeşitli meslek gruplarının oda başkanları ile toplantı düzenleyen Başkan Çerçioğlu, esnafın sıkıntılarını dinledi. Pandemi sürecinde yaşanılan sıkıntılar ile ilgili oda başkanlarından tek tek bilgi alan Başkan Çerçioğlu, desteklerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Çerçioğlu ayrıca, mevcut sorunların çözümü için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Öte yandan, oda başkanları, pandemi sürecinde Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan desteklerden dolayı esnaf ve işletmecilerin teşekürlerini Başkan Çerçioğlu'na iletti.

whatsapp-image-2021-05-24-at-17-16-16-2.jpeg

whatsapp-image-2021-05-24-at-17-16-16-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler