Esnaftan Gürdal'a tam destek

Esnaftan Gürdal'a tam destek

Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan CHP’nin tanınmış isimlerinden İbrahim Gürdal, esnaf tarafından sevgiyle karşılandı.

5.jpg

Aydın’ın tecrübeli belediyecilerinden olan Gürdal, Efeler için kolları sıvadı. Geçtiğimiz Cuma günü personeliyle vedalaşarak memurluktan istifa eden Gürdal, CHP İlçe Başkanlığı’na giderek başvuru evraklarını teslim etti.

6.jpg

“TEK TEK ZİYARET ETTİ”

Efeler’e bir kez daha CHP bayrağını dikmek için saha çalışmalarına hız veren Gürdal, çarşı esnafını tek tek ziyaret etti. Birçok esnafla uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Gürdal tam destek sözü alırken, kendisine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

7.jpg

“SOSYAL MEDYADA DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR”

Esnaf ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan Gürdal’ın başta partilileri olmak üzere, birçok vatandaştan yoğun destek mesajı aldığı gözlerden kaçmadı.

8.jpg

“BU SEVDA BİTMEZ”

Öte yandan esnaf ziyareti sırasında bir işletmecinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından gönderilen tebrik kartlarının tek tek tabloya asıldığını fark eden Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa ‘Bu sevda bitmez… Esnaf ziyaretlerimizde rastladığımız olağan görüntüler’ notunu düştü.

.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler