Fatih Atay’ın abisi son yolculuğuna uğurlandı

Fatih Atay’ın abisi son yolculuğuna uğurlandı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın abisi emekli öğretmen Attila Atay dün vefat etti. Çine’de son yolculuğuna uğurlanan abi Atay’ın cenaze törenine protokol mensupları başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın emekli öğretmen abisi son yolculuğuna uğurlandı. Atilla Atay için Çine Şevketiye Camiinde cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze namazı öncesinde Başkan Atay ve aile bireyleri başsağlığı dileklerini kabul etti.

4.jpg

Cenaze törenine Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, CHP Aydın eski Milletvekili Osman Aydın, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5.jpg

74 yaşındaki Atay’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Evciler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler