FİRARİLER AYDIN POLİSİNDEN KAÇAMADI

FİRARİLER AYDIN POLİSİNDEN KAÇAMADI

Efeler'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan araç, uzun çalışmalar sonucunda yakaladı. 4 lastiği patlak halde kaçmaya çalışan aracın firarı çamurda son buldu.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kozalaklı Mahallesinde gece saatlerinde yaşandı. Umurlu Mahallesinde yapılan rutin araç kontrolleri sırasında şüpheli bir aracı durdurmak isteyen ekipler aracın 'dur' ihtarına uymaması sonucu harekete geçti. 38 AG 641 plakalı otomobili takibe alan Umurlu Polis Merkezsi Amirliği ekipleri, aracın içerisinde ekipler tarafından uzun süredir aranan K.K. olduğunu tespit etti. Araç ve polis ekipleri arasında yaşanan uzun kovalamaca, kaçan aracın asfalt yolundan tarla yoluna giriş yapmasıyla son buldu.

Aracın lastiklerine ateş ederek kontrolünü kaybetmesini sağlayan ekipler, tarlaların arasından kaçmaya çalışan aracın çamura saplanması sonucu şahısları kıskıvrak yakaladı. Araç sürücüsü K.K. ve O.Ö. gözaltına alınırken araçta yapılan aramalar sonucu bir adet pompalı tüfek, bu tüfeğe ait fişekler, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

whatsapp-image-2021-01-09-at-11-58-59.jpeg

Şüphelilerin işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

whatsapp-image-2021-01-09-at-11-59-49.jpeg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler