SAVAŞ VE KAPLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

SAVAŞ VE KAPLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çalışmaları devam eden Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni ziyaret etti.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. 

whatsapp-image-2021-01-08-at-23-02-56-1.jpeg

Yakın zamanda açılacak olan müzenin Türkiye siyaset tarihine ışık tutacağı vurgusu yapan Savaş, ziyaret sonrası açıklamada bulundu. Savaş açıklamasında,"Demokrasi Şehidimiz, merhum Başbakanımız Sayın Adnan Menderes’in anılarını yaşatacak olan Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzemizin sona gelinen yapım çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Aydın’ımızın yiğit evladı merhum Menderes’i unutmamak demek mili iradeye ket vurarak demokrasiyi gasbedenleri unutmamak demektir.

whatsapp-image-2021-01-08-at-23-02-56-2.jpeg

Menderes; ”Yeter! Söz Miletin!” diyerek cuntacı ve statükocu zihniyete karşı duruşundan canı pahasına da olsa taviz vermemiştir. Bugün de bu alçak zihniyeti yeniden hayata geçirmek için fırsat kollayanlar şunu bilmeli ki onlara, asla fırsat vermeyeceğiz.

whatsapp-image-2021-01-08-at-23-02-56.jpeg

Demokrasi tarihimizi anlamak ve gelecek nesillerimize aktarmak açısından önemli bir yere sahip olacak olan bu Müze gerek şehrimizden gerekse ülkemizin dört bir yanından ağırlayacağı misafirlerinin hafızalarında anlamlı bir yer açacaktır. Aydın Adnan Menderese Demokrasi Müzesi, dünü hatırlamak, bugünü anlamak ve geleceğe ışık tutmak için bir sembol niteliğindedir. " dedi.

whatsapp-image-2021-01-08-at-23-02-57-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler