Fuhuş Operasyonunda Gözaltına alınmışlardı

Fuhuş Operasyonunda Gözaltına alınmışlardı

Aydın'da polis ekiplerinin başarılı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i erkek 4'ü travesti olmak üzere 9 kişi Adliye'ye sevk edildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde  kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptırdığı iddia edilen 6'sı travesti toplam 11 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Efeler ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan ekipler, operasyon için düğmeye bastı. 

Kiraladıkları evlerde fuhuş yaptıkları ve yatırdıkları belirlenen çeteye yapılan operasyon sonucu toplam da 111 kişi hakkında işlem başlatıldı. 

Önceden belirlenen 13 adrese yapılan eş zamanlı baskında, 6'sı travesti toplam 11 kişi kıskıvrak yakalandı.Fuhuş yapılan evlerde ise çok miktarda uyuşturucu ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. 

Fuhuş çetesi üyelerinden 2'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 5'i erkek 4'ü travesti toplam 9 kişi Adliye'ye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler