'Gece Kartalları' gönülleri fethetti

'Gece Kartalları' gönülleri fethetti

Efeler'de görev yapan çarşı ve mahalle bekçileri, Ramazan ayı nedeniyle hayata geçirdikleri proje ile vatandaşların takdirini kazandı.

Efeler'de "Gece Kartalları" olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçileri, Ramazan ayı dolayısıyla onlarca yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan bekçiler, Ramazan ayı nedeniyle hayata geçirdikleri proje ile vatandaşların her zaman yanında olduklarını gösterdi. Kendi aralarında topladıkları parayla alışveriş yapan bekçiler, temin ettikleri malzemelerden onlarca yardım kolisi oluşturdu. Koliler, ramazan ayı boyunca ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. 

Yardım kolilerini aldıklarında çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, anlamlı destek için bekçilere teşekkür etti. Bekçileri kapılarında görünce şaşırdıklarını belirten bir vatandaş, “Kapı çalınca dışarı çıktım. Bekçiler ellerinde koliyle gelmişler. Gıda paketi hazırlayarak bizlere getirmişler. Allah onlardan razı olsun. Yüce Rabbim onları her türlü beladan korusun. Bu zor zamanda bizlere el uzattıkları için ne desek azdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler