Gençler Koçarlı’da buluşacak

Gençler Koçarlı’da buluşacak

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Partili Gençlerin sosyal medyadan yaptığı çağrıya kulak verdi.

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Demir, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a çağrıda bulundu. AK Partili Demir, Aydın gençleri olarak Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nda Bizim İçin Şampiyon filmini izlemek istediklerini belirtti. Başkan Kaplan ise bu isteğe kayıtsız kalmayarak gençleri Koçarlı’ya davet etti. 

 

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Demir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Başkanım Aydın’ımızın en kıymetli ilçelerinden biri olan Koçarlı’mızda Bizim için Şampiyon filmini Aydın Gençliği olarak izlemek isteriz” ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma duyarsız kalmayan Başkan Kaplan, “Gençler Sıkıntı yok siz isteyin yeter. Yarın saat 22:00’da Koçarlı Cumhuriyet meydanına dört nala gelin” cevabını vererek kendisi de bir paylaşımda bulundu.

 

Gazozlar Bozdoğan’dan

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yaptığı bir diğer paylaşımla Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’a seslendi. Kaplan, “Başkanım buz gibi Bozdoğan gazozlarını bekliyoruz” ifadelerini kullanarak gazoz çağrısında bulundu. Başkan Altıntaş ise “Başkanım gazozları yüklemeye başladık” cevabını verdi. 

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, gençleri sosyal mesafe kurallarına uymak kaydıyla 20 Mayıs saat 22:00’da buluşmak üzere Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler