Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı Ramazan Ayında iyilik saçtı

Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı Ramazan Ayında iyilik saçtı

Türk Kızılay Aydın Başkanlığı Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine toplam 7 bin 109 adet gıda kolisi yardımında bulundu.

Türk Kızılay Aydın Başkanlığı yapmış olduğu yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, Aydınlı Hayırseverlerden aldıkları bağışları Aydınlılara ulaştırdıklarını ifade etti.

 

Başkan Mezkit, “Hedefimiz Koronavirüs sebebiyle ekonomik zorluk çeken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu süreçte destek olup yanlarında olmaktır. Bu sebeple; Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı olarak Ramazan ayı içerisinde maddi durumu yetersiz olan vatandaşımıza, gerek şubemize gelen, gerekse evlerine kadar başta  Efeler  merkeze bağlı 82 mahallemize ve kaymakamlıklarımıza bağlı sosyal yardımlaşma vakıfları ile koordineli olarak Buharken’ten Didim’e, Karacasu’dan Karpuzlu’ya kadar olan bütün ilçelerimizdeki muhtaç Aydınlı vatandaşlarımıza toplam  7109 adet gıda kolisini dağıttık”

 

“İhtiyaç sahiplerinin yanındayız”

 

Sözlerine devam eden Mezkit, “Aydınlı hayırseverlerden aldığımız bağışları yine Aydınlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bundan sonra da ulaştırmaya devam edeceğiz. Nerede ihtiyaç sahibi var ise Türk Kızılay Aydın Başkanlığı olarak biz orada olacağız. Yeter ki buna inan Aydın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler